Velplejet og flotte negle er den bedste selvforkælelse

Før i tiden gik jeg ikke så meget op i at få ordnet negle. De passede bare sig selv for det meste og en gang imellem puttede jeg neglelak på. Problemet var at jeg aldrig havde tålmodigheden til at gøre det ordentligt så neglelakken nået ikke at tørre helt og blev ødelagt når jeg rørte ved noget. De dage hvor det nogenlunde lykkedes mig at lave dem okay flotte så syntes jeg maks. der gik 2-3 dage så begyndte neglelakken at falde af og så ser det jo bare kikset ud. Jeg havde ikke tid eller overskuddet til at ordne mine negle flere gange om ugen så derfor gjorde jeg ikke så tit særlig meget ved dem.

Tynde negle der flosser og knækker konstant

Et andet problem jeg havde med mine negle er at de hurtigt knækkede så jeg var nødt til at klippe dem. De nået derfor aldrig at blive lange og flotte. En dag skulle jeg til bryllup og besluttede at få akryl negle i Herlev. Med akryl negle kan man forlænge sine negle og i den sammenhæng fik jeg også en flot nude farvet shellak på. Negle fra Herlev holdte i næsten en hel måned og var vildt flotte. Ens hænder ser mere elegante og velplejet ud så allerede fra første behandling blev jeg afhængig. Nu får jeg lavet akryl negle i Herlev 1 gang om måneden og kan slet ikke undvære dem. De er blevet en del af mig nærmest. Det fede er at hver måned kan man vælge en ny farve negle i Herlev så på den måde bliver det aldrig kedeligt og ensformigt. Farvevalget kan være efter humøret, årstiden eller evt. matche et outfit man skal have på til et arrangement. Jeg kan varmt anbefale at få lavet akryl negle i Herlev. Man føler sig næsten som en ny kvinde hver gang.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>