Børneværelsets store forvandling

Viktor er lige fyldt 1 år og i den anledning tænker vi at det er på tide vi få indrettet hans børneværelse. Han har nemlig sovet i vores soveværelse, men vi vil gerne så småt begynde at lære ham at sove i sit eget værelse. Hans værelse har længe stået tomt og er mest blevet benyttet til at gemme al det skrammel vi ikke bruger så ofte. Vi har nu fået pakket det meste ned i kælderen. Vi bemærkede derefter at der var kommet en del dybe ridser på gulvet. Eftersom at gulvet i forvejen var ret gammelt og ikke særlig pænt så har vi valgt at skifte gulvet ud i stedet for kun at få en gulvafslibning.  Der findes et stort udvalg af gulve i Nordsjælland og det var derfor en svær beslutning.

God service fra start til slut

Vi fandt gulvservice i Nordsjælland som hjalp os med at vælge det gulv som passede bedst til resten af huset og samtidigt kunne tåle en masse nu hvor det er et børneværelse. Vi valgte en lys farve der matcher de andre værelser og fik også lagt nyt gulv på entreen. ES Gulve var hjælpsomme og effektive til at klare opgaven. Vi er meget glade for resultatet af vores nye gulve i Nordsjælland.

Peter plys tema i børneværelset

Viktor elsker Peter Plys så vi valgte at køre temaet i hele værelset. Vi brugte lyseblå og sart gul som farver og fik et kæmpe Peter Plys plakat. På det fine nye gulv fandt vi et rundt Peter Plys tæppe som skaber lidt varme i rummet, samtidig med at vi bruger det som aktivitetstæppe. Han elsker at sidde på tæppet og lege med sit legetøj. Han er også så småt ved at vænne sig til at sove derinde så det er virkelig dejligt. Vi i hvert fald blevet meget glade for det nye børneværelse og det er Viktor også.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>