Bryllupsfest invitation i sidste øjeblik

Min bedste ven skulle holde bryllup i sommers men pga. Covid19 måtte de udskyde det til næste sommer. Pludselig fandt vi så ud af at de ikke ville vente 1 helt år alligevel men bare ville holde en lille fest for deres nærmeste. Det var ret spontant og tror bare at de indså at det ikke var selve festen der var vigtig for dem, men mere det at gøre det officielt og fejre kærligheden med dem de holder allermest af. Vi fik derfor en invitation med 2 ugers varsel så det skulle pludselig gå meget stærkt med at finde et jakkesæt jeg kunne have på. Jeg havde ikke tid eller overskuddet til at investere i et helt nyt jakkesæt så jeg måtte kigge i skabene og finde et af mine gamle jakkesæt jeg kunne bruge.

Jeg kunne stadig passe jakkesættet fra mit eget bryllup

Jeg har et par jakkesæt at vælge imellem men da jeg fik øje på jakkesættet fra mit eget bryllup og fandt ud af at jeg stadig kunne passe det så vidste jeg med det samme at det skulle være det. Ikke nok med at det er synd at jeg kun har brugt det 1 gang før så synes jeg det passede godt til denne anledning. Næste skridt var så at finde et sted til rens i Valby. Jeg har før fået rens i Valby. Det har både været rens af tøj, rens af skjorter og så videre men aldrig har jeg prøvet jakkesæt rens. Det fik jeg så prøvede nu og efter sådan en omgang jakkesæt rens var jakkesættet så godt som nyt. Resultatet kunne ikke have været bedre. Jeg fik sparet en masse penge ved at få jakkesæt rens og så gik mit fine jakkesæt ikke til spilde så jeg fik brugt det lidt mere.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>