Tryllekunstner – Findes de stadigvæk?

Jeg er barn af firserne, hvor tryllekunstner-faget havde gyldne dage. Jeg kan huske, at jeg havde sådan et tryllekunstner-sæt, hvor jeg kunne lære de helt basale tricks at kende. Her var der små gule plastic kopper med, hvor jeg så øvede mig på at trylle en lille plasticbold fra en kop og over i en anden. Trylle-kunstner-sættet røg efter et par måneder ind i skabet, hvor det stod og samlede støv sammen med trommesættet, karatedragten og fiskestangen. Sigfried and Roy forsvandt fra TV og den klassiske tryllekunstner havde ligesom haft sin ”Hey Day” eller hvad? Forleden stiftede jeg nemlig bekendtskab med denne her tryllekunstner ved et arrangement, og jeg må indrømme, at jeg ikke kun blev ramt af nostalgi. Jeg var faktisk underholdt, som var det første gang, jeg så en tryllekunstner.

Det klassiske håndværk – Når en tryllekunstner kan sit kram
For mig er tryllekunsten et klassisk håndværk, der faktisk kan være svært at ramme i dag. Selve indholdet må selvfølgelig gerne modificeres og moderniseres, men formen skal i mine øjne have de klassiske stiltræk. Da jeg mødte denne her tryllekunstner, var det netop den klassiske stil, som han formåede på elegant vis at kombinere med sin egen humor og person. På den måde blev det både klassisk og friskt, hvor man ikke vidste, hvad der ventede én rundt om næste hjørne. Jeg vil anbefale alle, der tror, at tryllekunst er støvet underholdning der hittede for mange år siden at give denne tryllekunstner en chance, dét er han værd.

Anbefaling til tryllekunstner.dk
Jeg opsnappede, at manden bag tryllekunstneren var ejeren af tryllekunstner.dk. Her kunne jeg læse, at han havde mange års erfaring som både performer og klovn. Det giver også god mening i forhold til hans show, for han var god til at kombinere magien med verbal underholdning, så man altid var fastholdt på flere niveauer – måske er det ligefrem her, at de bedste illusioner opstår. Bedste anbefalinger herfra.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>