Kjoler i store størrelser – endelig fandt jeg den!

Piger, kender i det når man bare gerne vil have den perfekte kjole til galla. Man vil nemlig gerne have nogle taget nogle flotte billeder, så man har minderne fra gymnasium. Alle snakker om at galla er noget det fedeste i gymnasiumet, så det er rart at kunne kigge tilbage på billederne og se på hvor flot man egentlig få ud.

Meeeeen. Vi ved alle også bare at man i alle de 3 år har snakket om at skulle nå at tabe sig ’’ Til Galla skal jeg bare se såååå godt ud, men jeg skal selvfølgewlig lige nå at tabe mig – men bare rolig, det er da masser tid til ’’ NEJ! Det var der absolut ikke. De 3 år på gymnasium fløj nemlig lige forbi næsen af mig, og jeg havde ikke nået at tabe mig. Hvad så nu?

Jeg ville ikke give mig selv lov til at dette skulle ødelægge den bedste dag på gym. Så jeg måtte leve med at jeg ikke havde nået at tabe mig det jeg ønskede. Så jeg måtte i gang med at søge efter kjoler i store størrelser.

Det var lidt øv, for når jeg så på nogle af kjolerne rundt på nettet, så var de simpelthen så flotte på de modeller. Men næ nej, jeg var nødt til at kigge efter kjoler i store størrelser.

Heldigvis fandt jeg den perfekte hjemmeside som tilbød kjoler i store størrelser. Jeg var så glad for at have fundet denne her side, da jeg faktisk fandt den flotteste gallakjole. Den sad nemlig hverken for stramt eller for løst. Den sad lige som den skulle.

Så hvis nogle af jer sidder i samme problem som mig før Galla, så kan i finde kjoler i store størrelser som Olivia Cph.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>