I havet fødes de smukkeste klumper af rav

Her på redaktionen går vi meget op i eksistens og tilblivelse, og man må jo immervæk sige, at havet er et af de steder, hvor meget liv fødes. I øjeblikket har man selvfølgelig ikke brug for ravlygter, men de kan bestemt være et brugbart redskab, når ravfund efterfølgende skal gøres.

Ravfund fødes ikke i vandet, men de udvikles dér. Processen kan du selvsagt ikke følge, men slutresultatet kan du med fordel finde med hjælp fra ravlygter, som absolut er en fordel at anvende, hvis du leder i strandkanten.

Har du fulgt med i biologitimen?

Dem af jer, som fulgte med i biologitimerne som børn, ved allerede, at rav skabes af harpiks fra træer, og udvikles til bløde klumper af ravfund i havet gennem millioner af år. Alt dette kan man faktisk se, hvis man bruger sine ravlygter. Ligesom træer har årringe, som viser deres respektive alder, så har ravklumper også deres årringe, og dem kan man altså ikke spotte med det blotte øje. Dér må man bruge ravlygter for på den måde at blive klogere.

Hos ravfund.dk kan du finde lige præcis de ravlygter, som du skal bruge til at bestemme ravklumpers alder. Man kan ikke være hundrede procent sikker på at ramme den helt nøjagtige alder, men man kan komme ganske tæt på, og til at formål bruger man ravlygter. Når du køber ravlygter, skal du være opmærksom på, hvor du handler, for mange steder må du enten gå forgæves efter ægte ravlygter eller risikere, at du køber katten i sækken.

Som en tommelfingerregel siger man, at du altid kan genkende ravlygter på deres lysskær eller lysstråler. Ravlygter bruger nemlig UV-lys med LED-pære. Derfor kan du nemt skelne dem fra almindelige lommelygter. Skulle du også have brug for en helt almindelig lommelygte, kan du også købe den hos ravfund.dk

Hos ravfund.dk forhandler de kun ægte, professionelle ravlygter, som så til gengæld kan benyttes af såvel nybegyndere som professionelle ravjægere. Derfor kan du altid være sikker på, at du får de bedst ravlygter og den bedst mulige service, når du handler hos ravfund.dk

Invester i ravlygter og gør et ravfund

Vil du også have din helt personlige ravklump med hjem næste gang, du besøger en nærliggende strandkant? Så bør du tage kontakt til ravfund.dk og investere i de ravlygter, som passer dig bedst. Har du brug for råd og vejledning til dit næste store ravkup, så kan ravfund.dk også hjælpe dig der. De har stor erfaring i ene- og gruppelektioner via nettet, så du kan både sidde alene og studere eller få gruppeundervisning sammen med dine venner. Prøv det – det er alletiders!


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>