Tidsløse designmøbler fra Andersen Furniture

Savner du inspiration til et stilfuldt hjem med flotte tidsløse designmøbler, bør du undersøge kollektionen fra Andersen Furniture, som sælger klassiske designmøbler med kant og karakter.

Designermøbler ligger prismæssigt som regel i den dyre ende, til gengæld får du holdbare, tidsløse møbler hvor der ikke er blevet gået på kompromis med kvaliteten.

Brødrene Andersen Furniture kollektion

Andersen Furniture bygger på klassisk dansk design, som startede helt tilbage i 1916 som et traditionelt møbelsnedkeri, og har siden da skabt ekstraordinære møbler med hjertet.

Med mere end 100 års historie, passion og kærlighed til det gode håndværk, er der skabt møbler der uden at lade sig diktere af kortvarige modeluner, skiller sig ud og gør det nemt at skabe individuelle hjem.

Farver har stor betydning for indretningen, og kræver grundige overvejelser. Hvad enten du vil give rummet en autentisk historisk stil, eller om du ønsker at skabe en bestemt atmosfære eller harmoni i rummet, så kan du ændre rummets udseende og udstråling med farver.

Det vigtigste rum i boligen

Oftest er stuen det rum i hjemmet, hvor de fleste opholder sig og slapper mest af. Efter en hård dag på arbejdet, findes der ikke noget bedre, end at sætte sig i sin sofa med en varm kop kaffe, og smække benene op.

Stuen skal derfor vær rar og hyggelig, og stuen skal ikke mindst løfte den gode stemning hos gæsterne, når de træder ind i rummet.

Heldigvis er det kun fantasien der sætter grænser, når stuen skal indrettes. Ønsker man bestemte designermøbler, som skal præge stuen, eller om det er detaljerne, billeder med minder eller ting som man har arvet fra mormors stue, der skal præge stuen, så er mulighederne mange.

Kvalitetsmøbler

Andersen Furniture er baseret på stolte håndværksmæssige traditioner, og med samarbejde med flere dygtige danske arkitekter, er der skabt kvalitetsmøbler af ædle træsorter og massivt træ.

TIP: Find Andersen Funiture -kollektionen hos Buehøjgaard

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>