Grossist til håndværkerne

dreamstime_xl_63382841Når det kommer til grossister til håndværkerne, så vil vi helt klart anbefale Brødrene A&O Johansen. A&O har opstart i 1914, og er altså derfor over hundrede år gammelt. Det er en dansk familieejet virksohmhed, og er en af de førende grossister i byggebranchen.

De har 49 butikker i Danmark, 1 i Estland, og 6 i Sverige, hvilket gør dem til en af Danmarks største byggevaregrossister. De har 625 medarbejdere, og er rigtig dygtige til at levere en god service hvilket de er kendte for.

A&O har et stort sortiment af produkter inden for EL, og VVS og er desuden utrolig kendte for at have så meget dækning med deres lokale kendskab til deres kunder. På Danske Kloakmestres fagmesse blev A&O kåret som Danmarks bedste leverandør ud fra kriterierne produktkendskab, logistik samt. service. Det er blandt andet fordi, at A&O giver garantier. Du kan nemlig levere dine køb tilbage, hvis du køber for meget – hvilket i sig selv er en utrolig god service.

Vi har altid en rigtig god oplevelse, når vi kommer ned i A&O’s butikker. De er altid rigtig smilende, og rådgivende omkring hvad man skal købe til, hvilket område. Det samme kunne jeg forestille mig, at de er for de professionelle, der kommer og handler hos dem. De har virkelig meget viden om deres produkter, hvilket er utrolig vigtigt, som mange butikker kunne lære noget af.

Udover deres byggevarehuse, kan du også bestille dine produkter igennem AO.dk.  Vi købte selv et lækkert æt milwaukee værktøj, og fik rigtig god service, samt. en hurtig leveringstid igennem deres webshop. Det kan klart også anbefales!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>