Rygeproblemer kan løses

Jeg har været ryger i mange år, og gået og bildt mig selv ind, at jeg kunne stoppe når jeg ville. Jeg følte ikke, at jeg havde et decideret rygeproblem, men så for et år siden, indgik jeg et vædemål med en ven, der ville stoppe med at drikke.

Vi havde haft en diskussion, fordi han mente at jeg var lige så afhængig af smøgerne, som han var blevet af alkoholen. Jeg mente naturligvis slet ikke at han havde ret. Vi vædede som sagt, for at se hvem der kun holde sig længst fra afhængighederne. Ingen af os blev rigtigt vindere i den konkurrence. Ingen af os kunne holde os fra vores last, men vi fandt først ud af at vi begge havde snydt et par måneder efter.

Jeg var faldet i efter 3 dage, og han havde åbnet den første øl allerede dagen efter vædemålet var indgået. Det blev en øjenåbner for mig, og jeg tænkte at jeg havde brug for noget hjælp, for at komme af med mine rygeproblemer.

Derfor gik jeg til Body-sds, som blev en del af løsningen på rygeproblemerne. Min ven gik på afvending samme uge som jeg gik til Body-sds. Vi har begge været ‘tørlagte’ i 8 måneder nu, og det går godt.

Men det er ikke let, og jeg leder stadig efter flere og nye værktøjer til at komme af med trangen. Jeg havde ikke set hvor langt ned i problemet jeg havde gravet mig, og jeg skovler mig stadig op igen. Det er hårdt arbejde, og hvis du har nogle gode tricks, selv har været igennem møllen eller bare har et eksempel på et råd der virkede eller en anden form for succeshistorie, så skriv endelig til mig! Jeg er lutter øren for alle beretninger på emnet.

Så hjælp mig med at knække rygetrangen og skrotte hele rygeproblemet.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>