Take away aften i Gilleleje

Selvom coronaen har hærget landet og lukket alle fitnesscentrerne har jeg stadig holdt min vægt og træning. Det er jeg meget stolt af og i weekenden syntes jeg at jeg havde fortjent en cheat day.
Derfor bestilte familien og jeg hele 4 familiepizzaer i weekenden! Hold nu op hvor var de gode! Jeg fik selvfølgelig klassikeren “Bolognese” med løg på toppen! OMG – det var himmelsk.
Jeg havde aldrig før prøvet at bestille Take away i Gilleje da vi normalt selv laver mad i sommerhuset. Men jeg må sige at Chicago Pizza var mindst lige så hurtige som i København. Havde regnet med det ville være meget mere besværligt men Chicago Pizza havde fantastisk kundeservice. 

Hvem havde troet for 10 år siden at man kunne sidde i sit sommerhus med wifi og bestille take-away i Gilleleje. Verden udvikler sig så hurtigt og jeg er glad for at støtte Chicago Pizza i denne svære Corona tid. 

Er der andre der har sommerhus i Gilleleje området som har brugt Chicago Pizza? Det er nok den bedste pizza i Nordsjælland som jeg har smagt. Mine børn var også meget begejstrede og plager mig allerede om at købe igen næste gang vi er i sommerhus.

Hvem ved – måske jeg skal have lidt flere cheat days 😉  

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>