Der er penge at hente ved et aflyst fly

Hvis du er en af dem, som ofte rejser med AirFrance, men ellers er nybegynder på området inden for rejsekompensation, så står flypenge.dk klar til at hjælpe dig, hvis du oplever aflyst fly på din rejse med f.eks. AirFrance.

Alt for mange flyrejsende ved nemlig ikke, at de faktisk kan søge om kompensation, hvis de er ude for forsinkede eller aflyst fly. Selv om AirFrance bryster sig af at være et af de mest troværdige og stabile flyselskaber i Europa, så kan det forekomme, at også de må krybe til korset og udsætte eller helt afstå fra at sætte fly i luften.

AirFrance scorer højt på tilfredshedsbarometer

Nu er det godt nok meget sjældent, at man som flyrejsende er ude for et aflyst fly hos AirFrance, men uheldet kan jo være ude – selv for den bedste. Og AirFrance er faktisk et af de bedste flyselskaber, du kan vælge, hvis du skal ud at flyve, for de ligger helt i top på performancelisten sammenlignet med andre flyselskaber.

Ifølge omfattende internationale undersøgelser viser det sig nemlig, at kombinationen aflyst fly og AirFrance er et meget sjældent fænomen, men det kan som sagt hænde, og derfor er det godt at kende lidt til reglerne omkring økonomisk kompensation i forbindelse med et aflyst fly.

Der findes mange forskellige årsager til aflyst fly med AirFrance, men fælles for dem alle er, at du som flyrejsende er berettiget til godtgørelse. Det ved AirFrance også, og derfor kan man næsten altid regne med, at de giver godtgørelse ved hvert et forsinket eller aflyst fly. Som de siger elegant udtrykker det: c’est comme il faut.

Du kan søge hjælp hos Flypenge.dk

Men hvis du ikke er helt tryg ved tanken om selv at kaste dig ud i at søge om rejsegodtgørelse hos AirFrance i forbindelse med et aflyst fly, så står Flypenge.dk klar til at hjælpe dig. Det er helt omkostningsfrit for dig at kontakte os, og vi arbejder benhårdt for at få dine penge retur. Hvis det lykkes, tager vi et lille gebyr for ulejligheden, men ellers kommer hele erstatningsbeløbet fra AirFrance for aflyst fly retur til dig. Det er nemlig sådan, vi arbejder.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>