iPhone reparation i nærheden af København

Jeg har smadret min iphone, og skal nu have repareret den. Det er skærmen den er gal med, og batteriet muligvis også. Og jeg tror jeg har fundet det rigtige sted – for en gangs skyld.

Jeg er ikke specielt god til at passe på mobiler, og dette er den fjerde ulykke den stakkels elektronik-beholder skulle udsættes for på under et halvt år. Jeg overvejer om jeg bare skal købe en ny, men siden det er en iPhone 6, så kan jeg ikke engang rigtigt opgradere, hvis jeg køber en ny, derfor kommer den til reparatøren endnu en gang.

Foruden mit fritidsbeskæftigelse som mobilmishandler, så er en hobby, der følger den første tæt, at lede efter dygtige og for alt i verden billige mobilreparatører, der kan rette op på mine ulykker.

Denne gang har jeg fundet frem til en butik i Købehavn (Valby), der hedder iRepair, og som lover at kunne lave skaden på under en time. Det er jo helt fantastisk. Jeg kan ikke undvære min mobil – selv om man ikke skulle tro det nogen gange – for der er så mange vigtige apps som jeg bruger dagligt.

Desuden er deres teknikere uddannede inden for området og har arbejdet for nogen af verdens største mobilvirksomheder, så de må virkelig have tjek på det inde hos dem.

Når de har fikset den igen, så tror jeg jeg vil til at overveje noget paserglas eller lignende – ja det er faktisk en ting. Og så skal jeg have et cover, der er lavet af det omvendte af tyngdekraft. Det må være et hundrede hoppebolde eller sådan noget. Hvis du har nogen gode råd at tage med på vejen, om hvordan jeg mig-sikrer min mobil fremover, så skrive dem endelig ned, og send dem til min mail.

Jeg tager alle forholdsregler seriøst fremover – jeg har ikke råd til flere ulykker!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>