Renovering af gammel lejlighed

Jeg har købt en lækker lejlighed i et rigtig gammelt kvarter. Det er en super hyggelig lejlighed og jeg er sikker på, at den med tiden bliver helt perfekt. Jeg har længe ledt efter et sted at bo, men det har godt nok været svært. Enten var lejlighederne helt nye eller også var de nyrenoverede og udfordringen med det er, at man får lov til at betale for alle de nye tiltage og det er ikke så fedt, hvis de nye ting ikke helt falder i ens smag. For mig er det i hvert fald sin sag at rive et helt nyt køkken ud af lejligheden for at sætte et nyt op, bare fordi det ikke lige falder i min smag. Derfor har jeg længe været på jagt efter et slags håndværkertilbud uden lejligheden dog skulle være i så dårlig stand, at jeg ikke ville være i stand til at renovere den.

Dødsbo

Så stor var min glæde, da jeg faldt over denne her lejlighed der er et dødsbo. Den ældre dame, der boede der før mig, blev 95 år og hun havde boet i lejligheden i mere end 40 år. Hun havde altid sagt, at hun ikke ville på plejehjem, men derimod ville bæres ud fra sin lejlighed – og det blev hun så.

Fantastisk mulighed

Det er helt fantastisk og nu har jeg virkelig mulighed for at indrette lejligheden lige efter mit eget hoved. Håndværksmæssigt er mine hænder skruet rigtig på, men der er altså nogle ting som jeg vil overlade til de professionelle. F.eks., skal gulvene slibes og der skal rives en væg ned (bare rolig, jeg har tjekket, at den ikke er bærende. Jeg har talt med 4M Gulvservice og de har lovet at lave et pakketilbud til mig, der både indeholder gulvafslibning og opsætning af køkkenelementer.

ÅHHH – det bliver så spændende

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>