Brystforstørrelse med eget fedt er det nye sort

Hvis du er som mig, og du heller ikke synes om at få indopereret kunstige ting i kroppen, så er en brystforstørrelse med eget fedt måske en mulighed, som du bør overveje. Jeg selv har efter tre børn haft et behov for at gøre lidt ved kroppens forfald, og i min søgen efter svar faldt jeg over muligheden for brystforstørrelse med eget fedt hos cphplastikkirurgi.dk

Forny dine feminine krop med eget fedt

Selv om vi får børn, så er det ingen skam gerne at ville se lidt lækkersmækker ud, når først de planlagte graviditeter og fødsler er vel overstået. For mit eget vedkommende var jeg så meget klar til to gange brystforstørrelse med eget fedt, efter min tredje barsel var vel overstået. Ikke flere børn – nu var det tid til at tænke lidt på mig selv og min krop.

Efter tre fødsler kunne jeg godt se, at det stod lidt ilde til med mit brystparti. Selv om jeg var lidt loren ved tanken, for kirurgiske indgreb har nu aldrig rigtig appelleret til mig, men kontaktede jeg nu alligevel cphplastikkirurgi.dk. Men med tanke på min krops forfald, som ikke kunne ændres ved alverdens fitnessøvelser, så var jeg blevet mere og mere modtagelig overfor tanken om en brystforstørrelse med eget fedt. Og den modtagelig blev bestemt ikke mindre efter min samtale med de professionelle folk hos cphplastikkirurgi.dk.

Det lykkedes dem nemlig at overbevise mig om, at det trods alt var lidt mindre syndigt at bruge eget fedt end egentlige implantater. Og det kan jeg takke dem for i dag, for jeg har fået et fantastisk brystparti ene og alene på grund af min brystforstørrelse med eget fedt. Selv min mand har lagt mærke til det.

Spændstig og lækkersmækker krop som en veldrejet Corvette

Hvis du nu sidder og sukker efter lidt feminine former, så er det altså ikke for sent endnu, og du behøver slet ikke at knokle særlig meget for at opnå et ret godt resultat. Det eneste, du skal gøre, er blot at smutte vejen forbi cphplastikkirurgi.dk og bestille en tid til samtale. Her får du så kyndig vejledning og rådgivning om muligheden for at få brystforstørrelse med eget fedt. Allerede dér er du nået langt.

Tro mig, du vil ikke fortryde det, og det er langt mere kropsvenligt at få en brystforstørrelse med eget fedt end ved at bruge de traditionelle implantater. Tøv ikke for længe – det er nemlig ikke det værd. Det er det til gengæld at få en brystforstørrelse med eget fedt!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>