Pladsen i kælderen skal udnyttes fuldt ud

Vi har boet i vores hus i mange år og kunne egentlig godt tænke os at udnytte kvadratmeterne i kælderen ved at gøre den beboelig. Vi tænker nemlig at vores teenagedreng kan flytte derned. Der er masser af plads der og han kan have venner på besøg og så videre uden at vi bliver generet af larm. Hans gamle værelse på 1 sal laver vi så om til et kontor så jeg kan arbejde hjemme uden at blive forstyrret.

Kælderen ser helt anderledes ud efter renoveringen

Vi tog kontakt til en entreprenør i Slagelse som kunne hjælpe os med projektet. De var med fra start til at rådgive os om den bedste løsning og om det vi havde i tankerne overhovedet, kunne lade sig gøre. Det kunne det så heldigvis så vi skulle først og fremmest sænke kældergulvet for at få en mere rummelig loftshøjde. Det krævede så også en understøbning af fundament. Da de gik i gang, var der revner i sokkel og murværk, hvilket er meget normalt for ældre bygninger. Det er dog stadig noget der skal fikses med understøbning af sokkel, så det klarede de også.

Kælderen er forvandlet til en drengehule

Vi har fået malet kælderen og indrettet den så den er blevet vildt hyggelig. Der er både tv, Play Station og fodboldbord så vores søn har rig mulighed for at underholde sine venner . Han er så glad for sin nye drengehule.  Han har fået meget mere plads og har tit venner på besøg. De er også helt vilde med at hænge ud der. Vi har også fået mere ro på ovenpå og kan nu sidde og arbejde hjemme på kontoret de dage hvor der ekstra travlt på arbejdet. Løsningen har vi dermed alle været meget tilfredse med.

Tags:

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>