Psykoterapi i København – Hjælp til dine problemer

Undertrykker du følelser eller sider af dig selv? Livet kan indimellem være udfordrende og svært. Med psykoterapi kan du finde tilbage til din kerne, så du fremover er tro mod dine egne værdier, og skal turde livet igen.

En psykoterapeut hjælper dig i stor grad med at udforske og udfordre de mønstre, der kan forhindre dig i at leve det liv, du gerne vil. Når du har taget beslutningen om at gå i terapi, har du også taget det første skridt mod en hverdag, hvor du tør se livet i øjnene, og med værktøjer kan du tackle det på en ny og anderledes måde.

At blive fortrolig med sig selv, og det at kunne stå ved sig selv, er et krævende stykke arbejde. Men med anstrengelserne følger klarheden og modet til at anerkende, og ikke undertrykke sine følelser.

Tag fat om livet med psykoterapi

Psykoterapi handler om at tage fat om livet, og med terapi lærer du at lytte til dine behov, og finde hjem til dit optimale dig. Psykoterapi øger din bevidsthed om, hvorfor du føler mindreværd, ensomhed, magtesløshed.

Med samtaleterapi bliver der fokuseret på at identificere handlingsmønstre og mekanismer, som gør, at du har det svært. Psykoterapi i københavn bidrager til at give mennesker en bedre livskvalitet, ved at hjælpe dem med at forstå deres egen psyke, og ved at give værktøjer og redskaber til selv at kunne ændre negative livs- eller handlingsmønstre, som for eksempel gør dem triste, angste eller stressede.

Ofte kan du føle dig alene om problemerne, men du er ikke den eneste, der slås med sorg, angst eller manglende selvværd. Med psykoterapi kan du komme videre, og lære at takle de udfordringer, du bliver mødt med i hverdagen.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>