Ingen irritationer i iStol.dk

Idag er der ingen irritationer, ingen ømhed og ingen smerter. Overhovedet. Det skyldes formentlig at jeg nu har haft en ergonomisk kontorstol fra iStol.dk i snart 3 måneder. Det kan mærkes. Helt ind til benet faktisk. Kragebenet for at være helt nøjagtigt.

For 3 måneder siden døjede jeg med ømhed i muskler, ondt i ryggen og nakken og kronisk hovedpine. Jeg klagede en dag min nød til en veninde, og hun foreslog, at det kunne være fordi den stol jeg sidder på ikke er god. Det gav god mening. Jeg har haft stillesiddende arbejde i over otte år (og til tider også før det periodisk), og det havde ikke været et problem før for omkring et år siden.

Men netop for et år siden måtte jeg skifte kontorstol, og tænkte ikke over hvordan jeg sad i den nye. Jeg gik til lægen, og han nikkede anerkendende til min venindes teori. Det lød meget fornuftigt. Så sagde han ordet ‘ergonomisk kontorstol’, og så havde jeg en idé om, hvad jeg skulle gør.

Jeg satte mig i min dårlige kontorstol en sidste gang, og Google det nye ord, og bestemte mig for én der både var flot og skulle være god. Selv om en ergonomisk kontorstol godt kan se lidt spøjs ud.

Efter den forestående weekend ankom stolen, og idag er de fleste af problemerne væk – ja selv hovedpinen. For siden jeg ikke har ondt mere, så spænder jeg heller ikke i kroppen mere, og deraf kom den hovedpine, der plagede mig.

Men det er i grunden underligt, hvad man kan vende sig til. Jeg havde ikke tænkt på at det var stolens skyld, og i mange måneder, tænkte jeg ikke over alle generne før den kroniske hovedpine satte ind. OG måske hvade jeg slet ikke tænkt på det, og bare levet med det, hvis ikke den var opstået – selv op til i dag?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>