Optimér din blogs datasikkerhed

For nogen tid siden havde vi datanedbrud på min arbejdsplads, og det fik mig til at tænke, hvor vigtigt det er at opbevare ens data og filer på forsvarlig vis. Derfor kontaktede jeg et datacenter i København, som jeg kun havde hørt godt om.

For mit eget vedkommende handlede det både om bloggen her, men det handlede også om mine børns datasikkerhed. I disse virtuelle tider kan man jo ikke være forsigtig nok. Ganske vist har man nu endelig fået mulighed for at skærme ens privatliv og personfølsomme oplysninger noget bedre – jeg tænker på GDPR-forordningen og de seneste reguleringer på cookies-fronten. Men det gør det ikke alene.

Datacenter i København har fokus på din datasikkerhed

Efter det nedbrud tænkte jeg også på denne blog, og om den i grunden var sikret mod kunstfærdige indbrud og trojanske heste. Derfor kontaktede jeg Adeodc, det storkøbenhavnske datacenter i København, for jeg var jo også blevet lidt urolig for, om jeg i det hele taget havde de mest optimale løsninger for bloggen.

Efter at have undersøgt mine internetforbindelser kunne firmaet informere mig om, at jeg kun havde basisudgaven på server- og dataopbevaringsfronten, men de kunne for ganske få ekstra kroner pr. måned yde mig en meget bedre løsning hos deres datacenter i København, så jeg var sikret 24/7. Den løsning sagde jeg selvfølgelig ja tak til, for jeg tænker jo ikke kun på mig selv. Jeg skal jo også have jer, der læser med for øje, så denne blog ikke skaber dataravage ude i jeres små hjem.

Adeodc – så er alle dine data sikret hele året rundt

Datanedbruddet på min arbejdsplads er for længst overstået, så alt kører på skinner igen. Min arbejdsplads valgte faktisk også en løsning hos det storkøbenhavnske datacenter i København – de fik blot erhvervspakken i stedet for min den private. Men det kan altså godt betale sig at være lidt om sig med hensyn til at opbevaring og håndtering af data som bevæger sig rundt på nettet. Så jeg vil helt klart anbefale jer derude at kontakte datacenter i København.

Opbevar dine data på en sikker og forsvarlig måde, og du får fjernet selv de mindste bekymringer på den nemmeste måde.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>