Italiensk vin & mad på Limone

Den står på Italiensk mad og vin denne weekend. Efter at være hjemsendt i langtid skal vi for første gang i måneder på restaurant. Hold op hvor jeg glæder mig til at drikke et glas amarone og spise en god skål bolognese. Vi skal på Restaurant Limone i Køge havn.
Jeg elsker italien og deres dejlige køkken.
Alle de friske råvarer og deres fantastiske måde at få de simpleste ting til at smage fremragende. 

Vi skal ud og spise med vores venner. En rigtig dobbeltdate.
Mændene snakker sammen og kvinderne snakker sammen aldrig på tværs Haha 🙂
De snakker om fodbold (som ikke spiller lige nu) og vi snakker om indretning og mode. Ingen af parterne interesserer sig i det andet. Men vi kan alle sammen mødes omkring kærligheden til det italienske køkken.
Jeg bestiller altid bolognese og min mand bestiller altid et stykke rib eye med gorgonzola sovs. Jeg kan slet ikke vente!

Vi drikker altid Amarone til og min bedste veninde drikker altid Aperol Spritz. 

Traditioner er det bedste og jeg ville faktisk kunne bestille for alle 4 uden at spørge.

Vores stamsted er restaurant Limone i Køge havn. Simpelthen et fantastisk sted med den smukkeste udsigt. Vi ses på Lørdag mit favorit sted. 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>