Mikrobryggeri finder løsningen med grain solution

Under min barsel havde jeg lidt ekstra tid til overs, mens purken lå og sov til middag, og da jeg ikke gad de sædvanlige barselssysler, satte jeg mig for at finde ud af, hvad hemmeligheden bag grain solution er.

Min mand har nemlig et lille mikrobryggeri i baghaven, men han har haft store problemer med at finde den helt rigtige løsning i forhold til opbevaring af korn. Så mens han gik på ordinært arbejde, havde jeg lovet ham at undersøge, hvad der egentlig fandtes på markedet af mulige løsninger – ikke mindst tankerne bag grain solution.

Grain solution er noget så simpelt som kornopbevaring

Selv om man kalder det et mikrobryggeri, så er videnskaben og teknikken bag faktisk meget omfangsrigt – se nu blot dette lille engelske ord, grain solution. Men jeg lod mig ikke slå ud. Jeg kontaktede firmaet bag grain solution – Eye-Grain i Herlev – for at finde ud af, om deres produkt eventuelt kunne bruges til min mands formål.

Til min store glæde blev både min mand og jeg inviteret til at besøge deres showroom – det lå faktisk på en mark – for at se kornsiloerne og samtidig høre nærmere om tankerne bag grain solution. Vi tog selvfølgelig og resolut imod invitationen og pakkede bilen med korn, spædbarn og bleer.

Højteknologi er hemmeligheden bag grain solution, fandt vi ud af. De aluminiumsbyggede kornsiloer, som er Eye-Grains hovedproduktet, er både selvrensende og selvregulerende. Siloerne har f.eks. indbygget temperatur- og fugttermostater, som er i stand til at måle alle forandringer i kornet under opbevaringsperioden. Disse informationer samles så i et program i mobiltelefonen, så man hele tiden kan følges med og tillige ved, hvornår det er mest optimalt at sættes produktionen af øl i gang. Det er så supersmart, da vi købte løsningen på stedet.

Microbryggerier bør altid benytte sig af grain solution i bryggeprocessen

Nu har min mand fået integreret grain solution i det lille mikrobryggeri, og han er meget begejstret. Opbevaring af korn er ikke et tema, som han skal tænke videre over mere – det kører nemlig helt af sig selv med de selvmålende og aluminiumsblanke minisiloer, som står godt gemt af vejen i vores baghave.

Men de kunne nu lige så godt stå frit fremme, sådan som min mand går og pudser og polerer på dem – hans helt nye lejetøj og kæreste eje – næst efter konen og barn.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>