Aldrig har hjemmetræning været så nemt

Der findes alle mulige og ganske velbegrundede undskyldninger for ikke at frekventere diverse fitnesscentre landet over. Men motion har nu altid været sundt og godt, så hvorfor ikke henlægge træningen til privaten?! Hjemmetræning er det nye sort, og med den store tilstrømning, som der er til konceptet, er der noget, som tyder på, at det virker.

Efter tre fødsler har man virkelig brug for hjemmetræning

Du ved det jo godt. Jeg ved det også, for som nybagt mor for tredje gang ved jeg om nogen, at det er ligesom om, at kroppen ikke reagerer helt som efter den første fødsel. Jeg tænker her på strækmærker og de deller, som man ellers gik og troede ikke eksisterende. Men der er hjælp at hente, og løsningen er nem: Det hedder X3bar.

Med blot tre effekter kan du på ti minutter gøre mere for din krop end din fitnessinstruktør kan gøre på en hel time. Alt, hvad du har behov for i din hjemmetræning, indgår i X3bar-programmet, og det finder du hos X3bar, som er den danske forhandler herhjemme.

Med X3bar-programmet som din daglige hjemmetræning bliver det lige dét sjovere for dig at agere hjemmegående husmor for en periode. Blot ti minutters træning er nok til at give dig overskud til at være der for babyen resten af dagen – og selvfølgelig natten med. For blot kr. 4.999,- kan du erhverve dig hele X3bar-pakken, og så følger der ovenikøbet en 12-ugers videoinstruktion med uden beregning. Så har du hele tre måneders træning lige ved hånden – det er da klart billigere end fitnesscentrenes priser, er det ikke?

X3bar hjemmetræning har også effekt på osteopeni

I mødregruppen har vi fundet ud af, at X3bar ikke kun er en effektiv fedtdellefjerner – programmet er også yderst effektiv mod osteopeni. Så hvis du leder efter en effektiv træningskur mod denne lidelse, så kan du nu slå to fluer med ét smæk: Træn dig fit og hold osteopeni i skak med X3bar og en effektiv hjemmetræning.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>