Mange julegaveideer hos Shopup.dk

Nu står julen snart for døren, og når man skal sørge for at købe en masse julegaver til hele familien, kan jeg altid godt lide at være ude i god tid. Det seneste ønske jeg har fået er fra min bror. Han ønsker sig meget specifikt en Nordklang Hifi 300 radio. Har været inde og kigge på den med ham, både fysisk i butik, men også på nettet på ShopUp.dk, og må sige at det faktisk er en rigtig fin radio på design. Det helt hvide design giver et super fedt moderne look, samtidig med at den giver associationer til den gamle klassiske ghettoblaster, som alle i min generation i hvert fald kender.

Nordklang Hifi 300 er en radio, som kan forbindes til alle enheder kun ved brug af bluetooth. Hvilket altså gør det muligt at bruge enten sin telefon, bærbar, tablet eller andet med bluetooth. Yderligere har den en helt suveræn lyd. Fik som sagt set den fysisk, da jeg var en tur i København med min bror. Her fik vi den testet med lyd kvaliteten, og var meget imponeret over Nordklang Hifi 300 FM/ DAB. Udover Bluetooth forbindelse kan den selvfølgelig også kører over ganske normal FM/ DAB radio. Her viste forbindelsen også at være ganske fin, men det afhænger selvfølgelig også af, hvor i verden man er med den. I det her tilfælde var det midt i København, og det var derfor ikke andet end forventeligt at forbindelsen var uden problemer.
Nordklang Hifi 300 er absolut en radio i topklasse både på design og ydeevne, og prisen er også rigtig fin sammenlignet med den kvalitet, der ydes. Den bedste pris jeg har fundet er på ShopUp.dk, så der forventer jeg selv at bestille den i julegave til min bror. Han skal selvfølgelig ikke vide det på forhånd, men tror nu at han har en god formodning om at det er den han får.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>