IdOnline gav mig den bedste løsning til vores medlemskort

Jeg har altid gået med tanken om at starte en forening, dog uden helt at vide hvad det skulle dreje sig om. Først gik tanken på at det skulle være noget inden for mad og vin, men jeg fandt hurtigt ud af at det ikke var det rigtige at satse på. Hele projektet er kun tiltænkt som et hobby projekt ved siden af mit primære erhverv, og af samme grund har jeg forsøgt at få flere af mine venner med på ideen, så vi blev flere om det.

Sidste år fik jeg så endelig den ide, som skulle sætte skub i det hele. Sammen med min barndomsven fik vi ideen om at starte vores egen fodboldforening, som også skulle foregå som en herreklub, hvor god mad og det der hører med også kunne være en del af det. Vi fik samlet en masse af vores omgangskreds og pludselig havde vi skabt en forening med 25 medlemmer. Alle sammen var venner eller venners venner, og kunne derfor også bruges som et netværk og hurtigt fik jeg også selv skabt nye og gode relationer.

Der er selvfølgelig en masse formalier, som skal haves styr på ved oprettelse af en forening. En af mine personlige ambitioner var at få lavet nogle fede medlemskort til os alle. Her fandt jeg Idonline, som meget effektivt kunne hjælpe os. Vi var selvfølgelig mest interesseret i at få printet medlemskort til den mest fordelagtige pris, og det kunne Idonline klare med nogle fortrykte og allerede printet medlemskort, som samtidig havde et super lækkert design.
Leveringen skete lynhurtigt, og nu har vi alle et fysisk bevis på vores forening med medlemskort fra Idonline. Fremtiden ser rigtig god ud for vores forening, og i den netop afsluttede sæson blev det til oprykning. Samtidig har de printede medlemskort lige gjort forening ekstra fed.
Skulle du selv stå med et behov for print af medlemskort, kan jeg bestemt anbefale et samarbejde med Idonline

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>