Fantastisk biopejs fra Biopejs.com

Endelig gik min længe ventede drøm i opfyldelse. Jeg havde fornyligt fødselsdag, hvor mit primære ønske var at få en biopejs. Fordelen ved en biopejs er at det er super lige til at benytte, og siden vi ikke har skorsten var det den oplagte mulighed. Yderligere kan jeg flytte biopejsen frit, som jeg ønsker i mellem rummene i vores hus og bedst af alt kan vi tage den med op i vores sommerhus, som vi elsker at besøge hele året rundt.

Ideen med at få en biopejs var faktisk noget jeg havde drøftet længe med min kone. Vi er begge vokset op i hjem med en traditionel brændeovn, og tror det er derfra vi begge ser det super hyggelige i at kunne betragte ilden, der samtidig også har en opvarmende effekt. Så kunne man selvfølgelig undre sig over at vi ikke har valgt at flytte i hus med installeret brændovn eller pejs, men vi har begge set hvor meget det sviner igennem vores opvækst, og det var der ikke rigtig nogen af os, som ønskede at rode med. Derudover elsker vi også begge vores byliv. Af samme grund bor vi i lejlighed i København, og der kan vi alle nok hurtigt blive enige om er meget upraktisk med brændovn eller pejs.
Helt tilfældigt faldt jeg så over denne super fede biopejs hos Biopejs.com, og der kom ideen så! Kunne simpelthen ikke få det ud af hovedet, og det var derfor oplagt at ønske mig en som fødselsdagsgave. Fortalte min familie om Biopejs.com, hvor jeg viste dem den eksakte biopejs som jeg var faldet over. Min kone var lige så solgt på ideen som mig. Især den del med at det er meget nemt at vedligeholde og nærmest ikke sviner var yderst tiltalende for hende. Familien slog sig derfor sammen, og jeg modtog denne fantastiske biopejs, som jeg sidder her og betragter i skrivende stund. Til alle der går med sammen ide, kan jeg ikke andet end anbefale investeringen! Hvis du vil læse mere om biopejs, kan det gøres her

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>