Den bedste sushi i Farum – Prøv den!

’’ Mooooar jeg vil have sushiiii i aften ’’ – Dagens børn er jo blevet så møgforkælet nu om dage. Når, men jeg har lovet hele ugen min dreng, Aleksandar, at vi skulle spise Sushi i weekend. Og det er jeg jo nødt til at holde, for ellers er jeg jo bare den dårligste mor -????

Aleksandar og jeg er blevet helt hooked på sushi her på de seneste par måneder. Jeg tror virkelig at vi kunne spise det i lange baner! Vi plejer nogle gange at tage ind til byen og spise Sushi. Men da vores bil er i stykker på vi helst finde noget lokalt. Så var jeg jo nødt til at spørger omkring mig hvad folk kunne anbefale. Og selvfølgelig er der flere forskellige anbefalinger der kom trillende ind på sms via venner og familie.

Jeg valgte selv at søge lidt på nettet efter sushi Farum.

Mange af resultaterne var faktisk dem jeg havde fået videresendt fra venner og familie. Men jeg faldt dog over en – G Sushi. Jeg synes at deres menu så rigtig god ud og så lå den faktisk heller ej så langt fra os.

Jeg valgte at bestille bord til Fredag aften. Da vi kommer derned bliver vi mødt af det sødeste personale. Vi sætter os over ved vores bord og får bestilt en masse forskelligt sushi.

Maden smagte fantastisk. Dette sted er Absolut den bedste sushi i Farum. Jeg synes nærmest at den overgår den sushi vi plejer at spise i byen! Jeg er super glad for at have fundet det bedste sushi sted i farum! Hvis nogle af jer også vil have den bedste oplevelse samt den bedste sushi i Farum så tag et kig forbi deres restaurant! ????

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>