Endelig brunch igen i København

Coronaen har været over Danmark i over 2 måneder. Restauranter & barer har været lukkede. Mennesker har gået en stor bue rundt om hinanden og stemningen har været trykket. Heldigvis stod vi sammen som land og kom forholdsvis godt igennem første fase af denne pandemi.
Nu har spisestederne endelig fået lov af Mette Frederiksen til at åbne og denne weekend skal jeg ud og spise brunch med min bedste veninde.
Vi har en tradition med at spise brunch hos Cafe G på Gråbrødretorv.

Cafe G har den lækreste brunch tallerken og de bedste cappuccinos til. Gråbrødretorv er for mig det hyggeligste torv i København og jeg har været på samtlige torve i København.

Jeg kan slet ikke vente til at mærke atmosfæren igen. Høre folk grine og bare være udenfor sin lille lejlighed. Det har været savnet – det må jeg altså erkende. Nogen mennesker kan godt lide at være alene og afskåret for verden men ikke jeg. Jeg er et socialt væsen som har brug for menneskelig kontakt.

Jeg har brug for at være ude i byen og få stimuleret mine sanser. Smage god mad, drikke god vin, spise en lækker brunch tallerken. Jeg tæller ned til Søndag hvor jeg endelig igen skal have brunch på Cafe G.  

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>