Bolighed.dk – Det ultimative værktøj på boligmarkedet

Der findes virkelig utallige af forskellige værktøjer til at imødegå boligmarkedet. Personligt finder jeg mange af dem for forvirrende og i værste fald helt ubrugelig, men jeg må sige at da jeg blev introduceret for Bolighed fandt jeg det absolut bedste værktøj, hvis man har interesse i ejerboligmarkedet. Bolighed har så mange funktioner til at gennemsøge boligmarkedet i Danmark. Både på nationalt og regionalt plan, og det bedste ved det hele er at alle funktioner er fuldstændig gratis at benytte for alle.
Bolighed er startet af 4 af Danmarks førende banker. De er alle 4 indgået et samarbejde om at gøre boligmarkedet mere overskueligt og ligetil for danskere, der både sælger og køber boliger. En af de unikke funktioner er at man kan se bolig salgspriser både for boliger til salg, men også for områder og ikke mindst estimerede bolig salgspriser for boliger der ikke er sat til salg. Dette estimat er udregnet på baggrund af alt den offentlige data som bolighed indsamler løbende, og giver et godt fingerpræg om boligtemperaturen i det pågældende område og for hustypen i området.

På bolighed opretter man en gratis profil, hvor man derefter kan lave sin egen boligs BoligCV eller et køberCV for at finde matchende boliger. Det er selvfølgelig også muligt at benytte nogle af værktøjerne uden at oprette sig, men for at få mest muligt ud af værktøjet vil jeg anbefale at man opretter sig som bruger. Bolighed melder samtidig om løbende tilføjelser af nye funktioner som skal gøre vurdering af boligværdi endnu skarpere og bedre.

Dette er selvfølgelig kun en brøkdel af hvad bolighed tilbyder, og du kan læse meget mere ved at klikke her.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>