Husk at få ordnet dækskifte efter vinteren

Alle bilejere kender besværet, når tiden er inde til at skifte til vinter- eller sommerdæk.

Det er ved at blive vinter, man skal finde en tom dag i kalenderen til et værkstedbesøg og så skal man bruge halvdelen af sin dag på det. Uanset om det drejer sig om dækskifte, lapning af dæk eller eller aflevering af dæk til opbevaring, så kan det optage det meste af ens dag.

Dæk er meget mere end bare rundt og sort. Dækkene er din eneste kontakt til vejen og de påvirker både styringen af bilen og bremselængden. Dæk er en kombination af kemi, fysik og maskinteknik, der tilsammen resulterer i sikkerhed, holdbarhed, støj og miljøvenlighed. Det er derfor vigtigt for din egen sikkerheds skyld, at du vælger de rigtige dæk ud fra omgivelserne og forholdene. Sommerdæk er gode til, når temperaturen stiger til over 7 grader, da dækgummiet flader mere ud på asfalten på grund af varmen. Manøvrering bliver mindre præcis og det kan bliver svære at bevare kontrollen over køretøjet. Omvendt bliver vinterdæk gode, når temperaturen falder til under 7 grader, da de giver et bedre vejgreb, trækkraft og gør opbremsningen sikrere.

Mobil Dækservice er en virksomhed der kommer ud til dig, uanset om det er på din private adresse eller ved din arbejdsplads. Mobil Dækservice hjælper med dækskifte i København, lapning af dæk og dækopbevaring – alt sammen der hvor du ønsker det. I samme omgang hvor Mobil Dækservice skifter dine dæk tilbyder de desuden dækhotel, så du kan få opbevaret dine dæk sikkert og trygt henover vinteren eller sommeren. Hvis du ikke har benyttet dig af Mobil Dækservice før, så tilbyder de også afhentning af dine hjul hos din nuværende mekaniker. Mobil Dækservice måler også slitage på dine dæk og holder dig opdateret, da din sikkerhed er vigtig for dem.

Kontakt mobil dækservice, der udfører dækskifte i København, når du skal skifte til sommerdæk her om lidt.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>