Kontorfællesskab i København

Denne blog er for dig der leder efter et kontorfællesskab i København til din virksomhed.

Kontorfællesskaber er blevet mere og mere populære rundt om i verdenen, men hvorfor er de egentlig det?

Der er både mange fordele og et stort potentiale i kontorfællesskaber, da det skaber en god ramme for en virksomheds daglige drift, da hverdagen i et kontorfællesskab kan inkludere coworking, sparring, fleksibel leje, men i sidste ende et gennemgående fokus på virksomheden.

Fordelene det kan indebærer og bidrage til er vidensdeling, et større netværk samt valide sparringspartnere der kan være til gavn for virksomheden. Oftest er et kontorfællesskab dyrere end kvadratmeterprisen, når man er lejer af eget erhvervslejemål. Men man glemmer ofte serviceomkostningerne som normalt udgør 50% af den samlede pris ved kontorleje, hvilket inkluderer alt fra rengøring, alarm, forsikring, kopimaskine, frokostordning, kaffemaskine, etc.

Kontorhoteller bliver også mere og mere udbredt, da virksomheder i stedet kan koncentrere sig om deres kerneforretning og overlade driften af sine lokaler, frokostordninger, rengøring, m.m. En anden fordel er, at man kan opnå ‘stordriftsfordele’, da langt de fleste udgifter vil blive delt på tværs af alle virksomheder der befinder sig i dette kontorhotel.

Der findes mange kontorfællesskaber i København, hvor virksomheden AdeoOS er en af de mange udbydere af moderne kontorfællesskaber der tilbyder kontorlokaler og pladser til ambitiøse iværksættere, freelancers og mindre virksomheder. Lokalerne AdeoOS udlejer findes i næsten alle størrelser helt fra 10 kvadratmeter til 200 kvadratmeter. AdeoOS har indrettet deres kontorfællesskab nær København med hyggekroge og fællesområder, hvor man sammen med en kollega kan nyde en afslappende stund. Se mere på AdeoOS‘ hjemmeside.

AdeoOS’ kontorfællesskaber i København tilbyder en lang række services, hvor udvalgte er en bemandet reception, mødelokaler, kantineordning, fitness ordning, samt gratis parkering, kaffe, te og snacks. Alt dette resulterer i et levende kontormiljø, der garanterer professionelle og gode faciliteter til dig og din virksomhed.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>