Har du hund eller kat?

Uanset om du holder hund eller kat, så er der én ting, som du aldrig må gå på kompromis med: Dyrefoder! Som tidligere kennelejer har jeg virkelig lært mine lus på gangene at kende, og jeg har prøvet forskellige produkter inden for udvalgt dyrefoder, som ikke har levet op til forventningerne. Derfor vil jeg anbefale dig, at du som hunde- eller katteejer bruger lidt tid på at sætte dig lidt ind i, hvilket dyrefoder som passer bedst til dit kæledyr.

Jeg selv har jo mine favoritter inden for dyrefoder, og her vil jeg især fremhæve henne-pet-food.dk, som både producerer og forhandler al deres dyrefoder selv. Men alle korrekte valg af dyrefoder afhænger nu alligevel af art, race, størrelse og ikke mindst alder. Dette er de fire kriterier, som du som hunde- eller katteejer som minimum skal have for øje, når du skal finde frem til det mest egnede dyrefoder til din hund eller kat.   

Dyrefoder fra henne-pet-food.dk er guf for logrende hundehaler 

Hos danske henne-pet-food.dk, går de ikke på kompromis med kvaliteten af råvarer, som de benytter i produktionen. Derfor er basisingredienserne i al deres dyrefoder frisk laks. Laks er en fed fisk, som indeholder masser af sunde olier, som er til stor gavn for hunde og kattes sundhed. Så når man benytter frisk laks i dyrefoder, sikrer man, at dyrene får de mest essentielle vitaminer og mineraler.

Selv om det laksebaserede dyrefoder fra henne-pet-food.dk er baseret på frisk laks, bliver det forarbejdet, så det bliver til almindelig tørkost, som vi kender det fra almindelige dyrefoder. Tørkost er den bedste form for dyrefoder, da det fylder godt i maven og holder dyret mæt længe. Desuden har dyr også behov for at tygge meget og længe på deres kost, så de bliver aktiveret ad den vej.

Danskproduceret dyrefoder fra henne-pet-food.dk slår alt andet dyrefoder

Med frisk laks som hovedingrediens er Kronch dyrefoder fra henne-pet-food.dk det bedste, du kan give din hund eller kat at spise. Du behøver ikke at tænke på at give dit kæledyr masser af ekstra vitamin-tilskud, da Kronch indeholder alt, hvad dit kæledyr har behov for.

Men du kan altid lægge en ekstra lille godbid i indkøbskurven hos henne-pet-food.dk – det vil din hun eller kat nemlig elske dig for.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>