Flotte nyafslebne gulve i min lejlighed

Jeg har igenem et par år boet i en dejlig lejlighed på Fredriksberg med masser af charme og atmosfære. Der er dog et punkt som igennem længere tid har været knap så positivt vedrørende min lejlighed – og det er mine gulve. De er gamle, meget slidte og på visse er der en lille fordybning i gulvet. Jeg ved ikke så meget om gulve og har i et stykke tid ville gøre noget ved det, men skulle lige tage mig sammen. Jeg har løbende spurgt familie og venner som jeg tænkte vidste noget om gulve, og hvad jeg kunne gøre ved dem. Men der fik jeg lige så mange forskellige svar som svarede til det antal spørgsmål jeg stillede. Det blev jeg altså ikke mere klog af!

Jeg valgte først at indhente priser for et nyt gulv. Det var meget dyrt og jeg syntes også at den kvalitet som mit oprindelige gulv har var svært at matche med et nyt gulv. Derfor valgte jeg at ændre min strategi og se på mulighederne for afhøvling af gulv istedet for. Her fandt jeg frem til Gulv-Express som også dækker mit område på Frederiksberg. Jeg er meget tilfreds med den gode service, rådgivning og den samlede pris som jeg fik fra Gulv-Express. Det er utroligt betryggende at man modtager en fast pris, så man som kunde ikke sidder tilbage med følelsen af omkostningerne for gulv afslibningen løber løbsk. Det er selvfølge lidt ubelejligt når der afhøvles gulve og alle møblerne skal rykkes rundt. Men det var ikke værre end at det var til at holde ud. Og resultatet er virkelig flot, jeg kunne ikke være mere tilfreds. Det er en fornøjelse at gå rundt i min lejlighed med bare fødder! Nu kan jeg nyde min dejlige lejlighed endnu mere og invitere gæster uden at være lidt flov over mine gulve.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>