En tilfreds kunde hos Viking Gulvservice

I længere tid har vi døjet med vores slidte trægulv i dagligstuen. Jeg må indrømme, at jeg havde ignoreret min kones klager over at jeg snart skulle få vores problem fikset. Gulvafslibning er desværre ikke min specialitet, så jeg var nødsaget til at kontakte nogen der kunne hjælpe med gulvafslibning her i Ballerup. Umiddelbart vidste jeg ikke rigtig hvordan jeg skulle få fat på nogen, men med en enkelt søgning på Gulvservice i Ballerup, faldt jeg over firmaet Viking Gulvservice. Takket være dem, har jeg nu fået lavet et superlækkert gulv i dagligstuen.

Jeg kontaktede dem og forhørte mig om de kunne hjælpe mig med en gulvafslibning her på vores bolig i Ballerup – det kunne de sagtens hjælpe mig med og jeg fik et tilbud på hvor meget det ville koste. Prisen var helt perfekt, og vi fik aftalt et tidspunkt hvor de kunne komme ud og se på vores gulv. Medarbejderen, der var ude hos os, var superflink og virkelig service orienteret. Han anbefalede os at få ordnet vores gulv med en oliebehandling efter endt slibning – Dette var nødvendigt mente han, da en behandling med olie giver trægulvet en pæn glød og en stærk overflade. Så selvfølgelig skulle vi have det! Da min kone så det færdige resultat, blev hun ellevild og var simpelthen så glad for sit nye gulv. Hun troede faktisk at det var et helt nyt gulv der var blevet lagt. Så en kæmpe tak til Viking Gulvservice for deres fornemme arbejde og rigtig gode service. Jeg føler virkelig at jeg har fået rigtigt meget for den pris jeg har betalt.

Jeg kan i hvert fald sige at jeg er en meget tilfreds kunde og kan stærkt anbefale dem til andre der står og mangler et godt lokalt firma specialiseret i gulvservice i Ballerup. Så tag og kig på Viking Gulvservice hvis du selv står og skal have lavet en gulvafslibning eller gulvafhøvling.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>