Erhvervsrengøring med høj kvalitet

Den virksomhed som jeg arbejder i har igennem længere tid haft mange problemer med vores rengøring og kvaliteten af denne. Vi er en SMVer der har oplevet en kraftig vækst, som jo altid er positivt, men det har gjort at der har været opgaver som ikke har fået den samme opmærksomhed og prioriet som at følge med efterspørgelsen på vores produkter. Det har vores kontorengøring, køkken og andet lidt under. Vi har tidliger haft en rigtig sød rengøringsdame som vi desværre måtte sige farvel til da hun gerne ville gå på efterløn og nyde børnebørnene og sit otium.

Det kunne vi jo ikke fortænke hende i, men efter hendes afgang har vi ikke været særlig heldige med det rengøringspersonale vi har haft. Det var ofte en meget opslidende oplevelse, med sygemeldinger, udeblivelser og dertilhørende kaos os ikke særligt indbydende forhold for vores virksomhed. Oven i dette rengøringskaos, var vi også i den situation at vi måtte udbygge på grund af et kraft vækst i vores produktion. Det var dejligt at vi oplevede en god vækst og udvidede men derfor måtte vi have en del håndvækere til at bygge til vores eksisterende bygninger. Men det hjalp ikke på vores rengøringssituation. De sviner altså rimeligt meget og har en anden forståelse af oprydning og rengøring. Vores stakkel receptionist lavede ikke andet en at rydde op og gøre rent, og havde ikke tid til at tage sin egentlige arbejdsopgaver.

Nu måtte det stoppe, og vi valgte et firma der kunne foretage erhvervsrengøring i Nordsjælland. Der valgte vi Nazar & co. Aps og det har vi ikke fortrudt. Efter en gennemgang af vores behov fik vi sammensat en aftale der passer vores virksomhed. Desuden fik vi også indgået en aftale om en grundig rengøring efter de håndværker der har arbejdet på vores udvidelse.

Resultatet er at Nazar&co. har sørget for at vi igen har en ren og god arbejdeplads!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>