Lækker restaurant nær Hillerød – Spis hvad du kan til gode priser

Vil lige dele en rigtig dejlig oplevelse jeg havde med min familie, hvor vi besøgte den dejlige og hyggelige restaurant nær Hillerød, bedre kendt som Blovstrød Kro.

Kroen ligger på Kongevejen lige mellem Hillerød og Allerød, yderst tæt på Blovstrød Kirke i rigtig hyggelige omgivelser. Lige så snart vi trådte ind på Blovstrød kro fik jeg med det samme følelsen af at være på en rigtig dansk kro. Lyssætning er præcis som man ønsker sig på sådan en type restaurant. Duften af lækker mad lavet med kærlighed rammer en med det samme, når man træder ind. Og bedst af alt er det den helt korrekte type kromad af den klassiske danske karakter.

Vi bestilte alle dagens ret ad libitum, hvor det denne dag bestod af en af mine favoritter. Nemlig Stægt flæsk med kartofler og persillesovs! Det var simpelthen så lækkert og hyggeligt at bruge aftenen med familien på denne dejlige restaurant. Vi bor selv i Hillerød, og det er derfor oplagt for os at besøge Blovstrød Kro, som også ligger utroligt tæt på Hillerød. Det er derfor heller ikke første gang at vi besøger Blovstrød Kro, men absolut heller ikke sidste gang. Udvalget er udover deres dagens ret rigtig fint, men personligt foretrækker jeg typisk dagens ret, som altid er god gammeldags kromad lige som jeg kan lide det, når man nu besøger en kro. Priserne er også utrolig acceptable, og man får absolut noget for pengene, så kan varmt anbefale en tur til Blovstrød Kro, hvis i bor i nærheden af Allerød og Hillerød, men også hvis I/ du skulle komme kørende forbi på Kongevejen, og trænger til et godt kromåltid. Dagens ret kan fås ad libitum for intet mindre en 99,-, absolut herligt!
Du kan se hvad er er på dagens ret hos Blovstrød Kro i dag ved at klikke her

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>