Kvalitetscocktails der sparker festen igang

Vi er en flok venner på omkring 30 der hvert år holder julefrokost sammen. Vi er inddelt i hold af 5 personer, hvor vi skiftes til at arrangere festen. I år var det så mit holds tur til at stå få festlighederne. På vores første møde var vi alle enige om at vi ikke skulle holde den traditionelle julefrokost med flæskesteg, sild, snaps og juleøl. Vi besluttede os for at i år skulle der mere stil over det med kvalitetscocktail og gourmet mad. Jeg selv blev sat på som ansvarlig for drinks og andet drikke. Jeg sad i timevis og så videoer på nette omkring at lave drinks. Pludselig gik det op for mig at vi skal da ikke selv lave dem. Vi skal da leje en bar!

Jeg spurgte en af mine kammerater, der tidligere havde arbejdet som bartender om han kunne anbefale nogen og han sagde – Lej en bar hos Bartenderbar.dk. De har styr på hvordan man laver cocktail!

Jeg lyttede til hans råd og lejede en bar hos dem. Da aftenen så kom og gæsterne troede at igen i år skulle de til en klassisk julefrokost blev de positivt overraskede. Istedet for et tag selv fadølsanlæg med julebryg stod der en velklædt bartender og tryllede i baren. På gæstelisten (cocktailkortet) var blandt andet Mojito, Apple Martini, Chicago Ice Tea, Gin & Tonic og Mai Tai. Jeg havde personligt ikke selv smagt mange forskellige cocktail på daværende tidspunkt, men da aftenen var omme kunne jeg tilføje en del nye på mit CV.

Gæsterne var vilde med baren og flere udtrykte at vi skulle gøre det til en fast tradition at leje en bar.

Derfor er mit tip denne gang at hvis du/I skal holde en fest så lej en bar på Bartenderbar.dk og få en fantastisk aften med velsmagende drinks der giver glade gæster.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>