Det sker altid, når man mindst venter det!

De gange jeg har skulle bruge autohjælp er selvfølgelig sket de gange, hvor det er allermest ubelejligt.

Første gang var da min familie og jeg befandt mig os i Frankrig. Vi havde valgt at tage en køretur og opleve lokalområdet. Vi kørte igennem en meget lille, øde by, hvor der ud af det blå cykler et barn ud på vejen. Det resulterede i at min far stod på bremsen og heldigvis var barnet langt fra i fare. Til gengæld gik den hårde opbremsning ud over bilen. Bilens bremser begyndte at drille, hvor vi blev nødt til at stoppe efter 10 min. På dette tidspunkt fungerede bremserne slet ikke mere, så vi holdt ind til siden og begyndte at vurdere situationen. Vi kunne se, at der lækkede en væske ud under bilen, men om det var A/C-væsken eller noget helt andet, vidste vi jo ikke. Vi valgte at tage kontakt til vores vejhjælpsudbyder, Viking Assistance, som sagde, at de kun tilbyder vejhjælp i Danmark, Norge eller Sverige, men at de har en masse samarbejdspartnere i resten af Europa. De fik hurtigt taget kontakt til deres samarbejdspartnere som hjalp os videre.

Anden gang var vi på vej hjem fra en tur ude og spise i en nærliggende by. Det var halv-sent og begyndt at blive mørkt. Vi kom kørende på en mindre, stille og rolig vej, hvor der var en hastighedsbegrænsning på 30, da synligheden var lille fra sidevejene. Vi kom kørende stille og roligt ned ad vejen, hvor vi pludselig blev kørt ind i siden på. Ud fra en sidevej havde en person ikke taget sig tid til at stoppe op og se sig for selvom han havde vigepligt med hajtænder og det hele. Her ringede vi igen til Viking Assistance som hurtigt ankom og afhjalp problemet. Heldigvis kom ingen til skade.

Jeg kan derfor absolut anbefale Viking Assistance, som både er hurtige, professionelle og billige. De giver hurtig vejhjælp, uanset hvor du er. De hjælper både med vejhjælp, autohjælp, bugsering, biltransport, starthjælp, punktering, tanktømning eller batteriskift. Læs mere om deres vejhjælp her.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>