Den perfekte konfirmation hos Basak Saray

Jeg holdte min datters konfirmation i Basak Sarays skønne festlokaler i København. Basak Sarays festlokaler ligger i Sydhavn og var den ideelle lokation for at holde min datters konfirmation. Jeg har længe haft tanken om at planlægge den perfekte dag til min datter, og festlokalerne skulle selvfølgelig være perfekte, da vores familie er rimelig stor. Vi havde været i dialog med et par andre steder men de kunne desværre ikke imødekomme vores ønsker. Vi google lidt rundt på ”festlokaler københavn” og endte med at tage kontakt til Basak Saray og forhørte os om det var muligt at benytte deres lokaler, da gæstelisten bestod af 500 personer. Det kunne sagtens lade sig gøre og jeg må sige at konfirmationen var en kæmpe succes. Jeg har aldrig set min datter så glad som på den fantastiske dag. Personalet var rigtig venlige og meget imødekommende i forhold til vores ønsker og tanker omkring hvordan festen skulle udformes. Salen som vi lejede var den helt perfekte størrelse til vores selskab, og udsmykningen og borddekorationerne var lige i skabet. Af alle udlejere af festlokaler i København, er det helt klart Basak Saray som jeg kan anbefale til mine venner.

Vi fik planlagt velkomstdrinks til alle vores gæster, en fantastisk 3-retters menu og et super godt live band som stod for underholdningen det meste af aftenen. Tjenerne var meget servicemindede og sørgede for at alt spillede den aften. Natmaden var også helt perfekt til de sidste gæster sent på natten, da festen så småt var ved at slutte. Min datter fortalte mig dagen efter at det havde været den bedste dag i hendes, og jeg kunne ikke være mere lykkelig som mor.

Hvis man leder efter festlokaler i København der kan rumme rigtig mange mennesker kan jeg kun komme med mine varmeste anbefalinger til Basak Saray. Hvis du selv leder efter konfirmationslokaler, kan du læse mere om konfirmations mulighederne kan du se med her!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>