Intimt og lidt utraditionelt bryllup

Jeg blev gift i sommers med min dejlige kæreste og ikke mindst bedste ven. Vi har kendt hinanden siden gymnasiet og har altid været meget tætte venner. Lige pludselig en dag så tror jeg at vi begge begyndt at se på hinanden på en anderledes måde og så startede vores crush på hinanden. Der gik ikke længe så var vi kærester og har været det i 9 år indtil vi så valgte at blive gift her i år. Vi har allerede vores søde lille søn Albert på 2 år og bor sammen på Nørrebro i vores søde lille lejlighed.

Planlægningen af brylluppet

Vi var begge enige om at vi ikke gad det helt traditionelle bryllup så vi valgte at blive gift på rådhuset og derefter holdt vi en fest for vores nærmeste. Vi var omkring 15 gæster og holdt det i et trendy lokale med catering. Jeg ville dog ikke undvære brudekjolen helt så i starten var jeg lidt i tvivl om jeg skulle gå efter en vintage brudekjole eller en kort brudekjole til Rådhuset. Eftersom at jeg har familie i Jylland var vi derfor derover en weekend og kigge på brudekjoler i Silkeborg. De havde et stort udvalg af brudekjoler og masser af vintage brudekjoler samt korte brudekjoler hvilket jo også var det jeg var ude efter. Jeg endte dog med at vælge et mix af de to hvilket var helt perfekt. Jeg fandt nemlig en vintage kort brudekjole som jeg forelsket mig i og måtte eje den med det samme. Den passede perfekt til vores bryllup og det hele gik lige som jeg havde drømt om det. Folk hyggede sig og havde det sjovt og jeg var så heldig at blive gift med min bedste ven i min fine vintage brudekjole. Dagen kunne ikke have været bedre.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>