Ude i Roskilde og hugge træer

Billede af photostory fra Pixabay

Hej alle.

Det her er desværre en smule sent indlæg, da det faktisk næsten er et år tilbage vi var ude og købe juletræ sidst. Men det var vi altså, og i familien her er det noget vi gør en stor ting ud af. Vi kan nemlig rigtig godt lide at gå ud og fælde det selv, få noget varm glög til de voksne, og varm kakao til de yngre. Derfor er det altid en større familie udflugt hvor vi også får julehyggen i gang, hvor vi tager på julemarkeder og hele molevitten. Som traditionen tro, gentog vi succesen sidste år hvor vi var ude ved Skovbruget Sandet. For dem der ikke ved det er Skovbruget Sandet et juletræs “kræmmermarked”, hvor der er mulighed for både at fælde selv og købe allerede fældet træer. Vi er kommet der mange år i træk, og det er bestemt et af de bedste steder at købe juletræer på Sjælland.

Hug Selv Juletræer på Sjælland

Det var noget af en tur, først var vi ved et lokalt julemarked i Roskilde, hvor vi fik massere af varm kakao og nisseøl, samt lækre æbleskiver. Her fik vi set på rigtig meget julepynt, og endte med at købe et par forskellige ting. Her brugte vi kun et par timer, hvorefter vi tog over til Skovbruget Sandet. Her inspicerede vi først deres julemarked for mere varmt at drikke, samt mere julepynt. Det blev dog en kort process, da vi gerne ville hen til hovedet målet, som var at finde og fælde vores træ. Efter en kort søgen fandt vi en rigtig rødgran,  som vi begyndte at fælde. Vi fik god hjælp med at slæbe den ud, og fik det flot pakket ind, uden det tog nogen skade. Et par timer senere var det hjemme i stuen, og hvor det stod lige så fint. Som altid var det en utrolig positiv oplevelse at handle med Skovbruget Sandet.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>