Hjælp til inspiration til festen!

Når man skal holde en fest er der mange vigtige faciliteter, og alt skal bare spille fra start til slut. Derfor kan det være en stor hjælp at få udefra hjælp, med folk der arbejder med det til daglig. Vi har derfor samlet nogle muligheder til at hjælpe dig med at få den perfekte fest på benene.

Alkohol, bar & bartender

Når der er i gang i det, er der ofte også alkohol involveret. Der er mange måder at få den til at køre, men hvis det hele bare skal spille er det bedst at have nogle professionelle bag baren. Med festlokaler kan man ofte få en fastansat, eller bruge hyre en af de faste partnere. Det gør lejede lokaler super nemme at håndtere. Men det ikke altid man har lyst til at leje lokaler, hvis man enden har en stor grund eller hus. Derfor kan det være smart at overveje at leje en bar. Her er der mange forskellige muligheder, men vi anbefaler mobil bar, da de har flere års ekspertise og kommer med bar, bartender og alkoholen selv, som gør det super nemt for dig.

Musik

En anden vigtig vinkel for en god fest, er at musikken bare spiller. Alt efter type fest kan man bare smide en mobil på, og så trække Spotify top 100. Det dog sjældent det fedeste, og kan måske lige holde til en familiefødselsdag. Hvis festen virkelig skal i gang, så skal man have fat i en ordentlig DJ eller musiker. Her kan man enten tage risikoen og gå med en ukendt kunstner, og så håbe på det bedste for billige og en smule drikkelse, eller man kan punge ud og få en af de større og meget mere erfarne.  De har dog sjældent tid, og kan være enormt svære at få fat i. Derfor anbefaler vi også du er i rigtig god tid hvis det sådan en person du leder efter for dine gæsters musikoplevelse.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>