Nye netbutikker popper op med spil og legesager

Flere og flere brancher rykker på nettet disse år, og nu er tiden også kommet til brætspil. Flere og flere har fundet de gamle kasser frem fra loftet med brætspil, og spil som Kalaha, Partners og Tegn og Gæt er igen blevet populære rundt omkring i de danske hjem. Børnene elsker en god spilleaften, og når det er hyggeaften i familien er det en god ting at have nogle gode børne og voksenspil på hylderne.

Spil og legesager på nettet

Spil & legesager

Spil & legesager

En af de butikker som er startet de senere år er NordiskSpil.dk. Her finder du både klassikerne som fx. Tegn og Gæt og Partners, men også de nyere spil som har vundet priser som årets familiespil (Loopin Louie) og årets brætspil (Vindkatten).

Nordisk Spil holder til i Århus, og udover at sælge brætspil kan du også finde en blog på deres side med lidt råd til disse spil, og hvor du kan finde lidt inspiration til hvad der rør sig indenfor både strategispil og familiespillene.

Spil som Bezzerwizzer og Settlers ryger i høj grad over disken til både private og institutioner i dag, hvor der spilles mange af både de ældre og nyere spil. Det er med til at lære børnene, at man ikke altid vinder, og desuden er der masser af pædagogiske læringsmidler koblet på spil som fx. Skipbo og Mathable, som lærer børnene både at stave og tælle.

En anden webshop som henvender sig til de yngste er CreaKids.dk. Her finder du mange gode sager til de mindste, og det er i høj grad sager som børneguitarer og andre sjove musikinstrumenter som kan findes hos Crea Kids.

Crea Kids finder du i Christiansfeldt. Det er skønt at se netbutikker skyde op i de lidt mindre byer. Der er jo masser af muligheder for at få billige lokaler i de lidt mindre byer, og Crea Kids har udnyttet dette. Det er en af de smarte ting ved nethandel, at man ikke skal investere i dyre butikslokaler på gågaden, men kan have en billigere drift, og dermed have mulighed for at drive en forretning med lav pris og god service.

Det er en skøn mulighed for at skabe attrative arbejdspladser i de mindre byer, og med produkter som netop legetøj og brætspil, er det let at have et lille lager sammen med butikken, og det kan let skaffes i de mindre byer.

Travlt op mod jul

Særligt op mod jul er der rigtig travlt i de mange netbutikker, som henvender sig til børn og barnlige sjæle. Der er masser af hårde pakker under træet med legetøj og spil, og hvert år må man hive ekstra folk ind for at kunne håndtere de mange ordrer. Der skal løbes lidt hurtigere, men til gengæld er januarsudsalget ikke så stort på nettet som i de almindelige butikker. Her kan der tages en lille pause, hvis der var for meget tryk på butikken i juleperioden.

Hvert år kåres åres børnespil op mod jul, og så er det vigtigt at der er nok af netop dette spil på lageret inden julen sætter ind. Sidste år har det været Loopin Louie og Vildkatten spillet, som har betydet ekstra travlhed i netbutikkerne. Begge spil finder du hos Nordisk Spil.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>