IBM notes som byggesten

Gennem de seneste to årtier er teknologierne begyndt at tage over for de basale ting i hverdagen – vores hverdag er blevet nuanceret, og en anelse anderledes i forhold til den var tidligere. Samme tendens udgør sig i virksomheder ligegyldigt branche, alle har behov for sparring med IT konsulenter til at sørge for at deres IT løsninger er up to date samt at der en vis IT sikkerhed. Der er dermed både et reaktivt og proaktivt element i at IT fylder så stor en del af vores hverdag både i privaten og arbejdslivet.

Der findes tonsvis af IT konsulenter i Danmark som med hver deres løsning og support vil kunne gavne din virksomhed. Nogle løsninger er naturligvis skræddersyet diverse brancher og virksomhedstørrelser, men der vil altid være en partner derude som vil kunne præstere sig til en gavnlig samarbejdspartner til din virksomhed.

En af de IT konsulenter der udbyder IT løsninger, herunder indenfor IT drift, IT strategi og IT sikkerhed er Gravgaard Partners – de specialiserer sig dog særligt indenfor IBM notes, og de tilhørende domino server som almindeligvis hører til IBM notes. Det betyder med andre ord større virksomheder, som tilgodeser behov og udfordringer, som typisk kun opstår i større virksomheder, og som de som regel også bruger betydelig med tid på.

IBM notes er et program software platform, der bruges til e-mail, produktivitets baserede aktiveteter, database management og IT samarbejder – Læs om IBM notes her

Er du derfor en lille, mellemstor eller stor virksomhed der på nuværende tidspunkt leder en IT konsulent partner med løsninger indenfor IBM notes eller anden IT løsning eller IT sikkerhed løsning, så kan i med fordel tage kontakt til Gravgaard Partners og forhøre jer ad om det vil kunne blive et godt match!

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>