Flotte butiksreoler fra Nordshop Display

Vi skulle have fornyet vores butikslokaler her for nyligt, og vi valgte derfor at smide alt vores gamle inventar ud og investere i noget nyt. Vi smed vores glasdisk ud, som efterhånden havde fået rigtig mange ridser og fandt en ny online, og vi smed alle vores triste gamle butiksreoler ud, som efterhånden var blevet slidte og kedelige at se på. Vi havde fundet nogle flotte butiksreoler på Nordshop Display, som vi valgte at erstatte de gamle med. 

Inden vi satte alle det nye inventar ind i butikken, fik vi malet vores lokaler, så de fremstod nye, lyse og flotte. Nu sælger vi jo interiør, så det er vigtigt for os, at vi fremstår pæne og præsentable og ligner nogen, der ved, hvad de laver. Derfor fortryder jeg da også nu, at vi ikke fik gang i vores fornyelse lang tid før. Efter vi har fået sat alle vores ting på plads på de nye butiksreoler, ser tingene meget mere eksklusive ud. Vi fik købt en del reoler, så det var muligt for os at grovsortere hele vores sortiment, således at pyntepuder, billedrammer, lamper m.m. er for sig. Det giver også et meget bedre overblik for kunder, der kommer ind i butikken. Vi har allerede fået en del ros fra besøgende, der komplimenterer vores lokaler, og det virker også til, at det har forøget salget. Nu glæder jeg mig til næste statusmøde, hvor vi vil gennemgå de seneste regnskaber, for at se, om der rent faktisk har været en stigning i omsætning, efter at have har fået renoveret vores lokaler. Har vi det skal vi da i hvert fald helt sikkert til at gøre mere ud af vores lokaler i fremtiden.

Jeg får snart uploaded nogle billeder af butikken, så I kan følge med i den flotte udvikling. I er selvfølgelig også velkomne til at kigge ned i butikken.

 

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>