Isoler dit hus før vinter kommer

Tag i agt, “Winter is coming”, følgende sætning kendes fra den populære TV serie Game of Thrones, og det ser da ikke ud til at slå helt fejl, for sommer vejr har vi i hvert fald ikke haft i Danmark i år. Det kunne derfor godt være en god idé at vurdere om din bolig kunne bruge noget ekstra isolering eller at få skiftet isolering ud før vinteren bringer sin kolde brise over landskabet, og det er forsent at isolere boligen – om end det er isolering af luft, isolering af gulv eller hulmurisolering, så skal du altid være ude i god tid for at sikre at et isolerings firma kan hjælpe dig med den pågældende opgave i tide såvel som at indkøbe isolerings materiale.

Bestil eventuelt et gratis tjek af isolering i Køge hos virksomheden FåVarmen.dk

Om ikke andet så kommer her et par årsager til at du bør sikre dig isolering og efterisolering af din bolig:

  • Økonomiske fordele – Gennem isolering og efterisolering af bolig, især hulmurisolering der udgør boligens vægge, vil dit varmeforbrug blive betydeligt mindre afhængigt af mængden af isolering. Behovet for varme i boligen falder altså, og forbruget ligeså. Ligeledes vil bedre isolering skabe en merværdi i boligen, såvel som det vil være til gavn for miljøet med en mindre udlednin af CO2 – Læs om hulmurisolering og isolering af hulmur
  • Sociale fordele – Isolering og efterisolering af bolig tilgodeser dig med et forbedret indeklima og lydisolering, samtidig vil du med større sandsynlighed undgå skimmelsvamp, husbukke og råd.

Så se at få gang i den hulmurisolering og anden efterisolering! Hvis du er beliggende i Sjælland kan du med fordel tage kontakt til FåVarmen.dk, der foretager al slags isolering i Ballerup, herunder isolering af hulmur (hulmurisolering), isolering af loft (loftisolering), isolering af gulv (gulvisolering) og generel efterisolering.

 

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>