Fed oplevelse med brugte iPhones nær Østerbrogade

Jeg har altid set mig selv, som en der altid skal være med på ”bølgen” – om det så er i forhold til tøj, musik eller i det her tilfælde mobiltelefoner. Jeg er en kæmpe fan af Apple produkter, man kan vel godt kalde mig lidt af en fanatiker, når det kommer til at få det nyeste nye af Apple produkter. Jeg kan stadig huske glæden ved min første iPhone, en iPhone 4, som jeg fik i fødselsdagsgave af min faster. Siden den dag har jeg kun benyttet mig af iPhones og har regelmæssigt skiftet ud, når den nyeste model kom ud på markedet.

Da jeg i øjeblikket er studerende, og kun har få timer på mit fritidsarbejde, var det begrænset hvor stort mit rådighedsbeløb var til at købe en ny telefon. Så da min iPhone 7 plus’ skærm gik i stykker, var det en stor tragedie for mig. Jeg skyndte mig straks at lede efter iPhone reparation nær Østerbro, for at få ordnet mit problem hurtigst muligt. Man bliver overrasket over hvor mange butikker der tilbyder iPhone reparation nær Østerbro. Jeg besluttede mig for at bruge phonestore.dk til at få ordnet min skærm, og hold da op, et godt valg.

Men på trods af at jeg havde min gamle Iphone 7 tilbage igen, var jeg stadig ude efter at få en ny iPhone. Jeg søgte lidt rundt på google og prøvede at se om der var mulighed for at købe brugte iPhones nær Østerbrogade, og mon ikke jeg stødte på phonestore.dk igen angående brugte Iphones nær Østergade. Jeg forhørte mig igen hos dem og fik et rigtig godt tilbud på en rigtig fed Iphone 8 som lige var kommet i butikken.  Så hvis du er på udkig efter brugte iPhones nær Østerbrogade så skal du helt klart kigge forbi strandvejen 92, hvis interesseret kan du se mere her.

KH

Tina

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>