Få et fyldigere hår med den rette pleje

Har du svært ved at skabe fylde i dit hår, kan du her læse hvordan du gør dit hår mere fyldigt afhængig af din hårtype. Uanset om du har langt eller kort hår, handler det om at have et sundt hår, og benytte sig af styling-produkter, der kan skabe volumen i fladt, tyndt eller sjasket hår.

Giv håret vitaminer

Frisuren betyder meget for ens velbefindende og udstråling, og derfor er det vigtigt, at du er tilfreds med dit hår.

Med den rette ernæring til dit hår, kan du hjælpe det på vej til at blive tykkere og mere medgørligt. Som med alt andet i kroppen, er sund mad og vitaminer med til at skabe balance. F.eks. er avocado med til at øge hårets glans, nødder gør hårrødderne stærke, soyabønner og havre gør håret stærkt og modstandsdygtigt osv.

Få et fyldigt hår med volumen

Hårvask er vigtigt, men et overdrevet brug kan virke skadende. Dyrker du meget sport, kan du ikke undgå at skulle vaske det tit, men har du mulighed for det, så brug tørshampoo eller hårpudder. Det vil skåne dit hår, og samtidig give et vildt og mere fyldigt look.

Undgå gerne 2-1 shampoo hvis du i forvejen har tyndt og fladt hår, da shampoo med balsam ofte indeholder for meget blødgørende. Brug hellere en shampoo der er dybderensende, så eventuelle stylingrester bliver fjernet effektivt.

TIP: Giv dit hår Kreatin, der forstærker hårstråene på både yder- & indersiden.

En række stylingprodukter

L’Oreal Tecni Art har skabt en serie i flere forskellige stylingtyper, der giver håret volumen – lige fra strandlooket der giver det lidt utæmmede og matte udseende. L’Oréal Tecni Art holder din frisure lækker dagen lang, og er perfekt til at skabe hold, volumen og struktur med. Kan bruges til alle hårtyper.

Tigi Bed Head har længe været kendt på markedet, og er en alsidig serie af hårprodukter til vask, pleje og styling af håret. Produkterne fra Tigi Bed Head indeholder vitaminer, der hjælper med at bevare hårets sunde udseende, og skabe flot og reflekterende glans.

KMS California er også en serie der indeholder naturlige ingredienser i shampoo, conditioner og styling i flere varianter. Har du skadet eller tørt hår, kan MoistRepair anvendes til behandling. Ønsker du produkter til styling, kan du bruge HairPlay. KMS California har en forebyggende effekt på bl.a. Skel og glansløst hår. Passer til ethvert behov for hårpleje.

Er du i tvivl om hvilke produkter der passer til din hårtype?

Når du skal have volumen i håret, er det vigtigt at du prioriterer kvalitet – og det bedste får du fra fagfolk. Investér i de rigtige produkter, der passer netop til din hårtype, og er du i tvivl, så skal du gå til en frisør, der kan vejlede dig professionelt.

En dygtig frisør kan give mere fylde i både kort og langt hår ved at klippe op i længderne. Men er du glad for din nuværende hårlængde, kan du altid bruge stylingprodukter til at give fylde.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>