Billige printerpatroner

Da jeg skulle ud og investere i en printer til kontoret, havde jeg gjort mig nogle overvejelser i forbindelse med købet. Jeg startede ellers med at kigge på de billigste tilbud, men i det jeg skulle til at købe tilbehør til printeren– altså printerpatroner, blev jeg noget overrasket over prisen på disse.

Vores tidligere printer på kontoret brugte vi udelukkende til at printe faktureringer ud i sort-hvid, så printerpatronerne var ikke specielt dyre. Vi har ellers en del udskrifter hver dag, så vi er afhængige af en printer der virker.

Men da printeren her på det sidste var begyndt at stå lidt af, skulle vi ud og finde en ny – og det blev min opgave. Mange af de printere jeg kiggede på, var enten en laserprinter eller en LED-printer, hvor jeg vidste at driftsomkostningerne var lave på blækpatroner og toner. Derudover, er vi flere på kontoret som printer hver dag, så en trådløs opkobling var også nødvendigt.

Vi ønskede selvfølgelig ikke at bruge flere penge på en printer end højest nødvendigt.

De førende producenter på markedet for printere, printerpatroner og blækpatroner er Canon, HP, Brother og Epson som leverer kvalitet og til ofte billige penge. Så jeg undersøgte hvilke printere de tilbød fra de mærker, og selvom købsprisen her og nu var lidt dyrere end de andre mærker, så ville driftsomkostningerne på printerpatroner være betydeligt lavere i det lange løb.

Valget faldt derfor på en Epson printer, og så købte vi billige printerpatroner og blækpatroner fra Tonerland.

TIP: Hos Tonerland har de et stort udvalg af blæk- og printerpatroner til billige priser. Når du bestiller dine varer derfra sendes de samme dag, og er varen ikke på lager, så sørger de hurtigt for at bestille den hjem.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>