Høj skrotpræmie hos skrotbil.net

Jeg måtte desværre sige farvel til vores kære familiebil for to måneder siden (en volvo 850 skal det lige tilføjes) manden insisterede på en ny og mindre bil, da den sidste hjemmeboende nu er flyttet hjemmefra. Jeg fik til opgave, at skaffe os af med bilen, men var i stor tvivl om hvordan man gjorde. Vi har tidligere haft problemer med at sælge min mands motorcykel, så vi var i tvivl om hvordan at vi skulle tackle vores problem. Min nabo anbefalede mig at sælge den som skrotbil og få lidt ud af det med en skrotpræmie, men jeg må ærlig indrømme at jeg var nervøs ved tanken, da jeg også var i tvivl om hvad bilen egentlig var værd.

Da det var første gang at jeg skulle tage stilling til det, synes jeg at det var svært at finde ud af hvem jeg skulle henvende mig til i forhold til sådan en problematik. Jeg må lige tilføje at tanken ved at min kære gamle Volvo skulle ende som skrotbil gjorde mig utryg. Skrotpræmien spillede selvfølgelig også en rolle, da vi forstillede os at skrotpræmie beløbet skulle i hvert fald kunne give en pæn sum som vi kunne benytte til at finansiere en ny bil. Vi er bosat i Solrød Strand, og søgte på internettet efter en god skrotbil forhandler, som kunne hjælpe os.

Vi kontaktede et par, men vi synes ikke rigtig at vi fik så meget ud af skrotpræmien som vi troede nu når vi havde sat os til at sætte vores gamle fartøj til skrotbil. Vi faldt så over firmaet, skrotbil.net som påstod at de havde Sjællands største skrotpræmie. Umiddelbart troede vi ikke rigtigt på det, men vi tog chancen og forhørte os på værdien af skrotbilen i forhold til den udbetalte skrotpræmie. Jeg må indrømme at de lever op til deres rygte, ud af alle de tilbud vi fik, var det skrotbil.net der kunne give os den største skrotpræmie.

Med en skrotpræmie på 25.000 kr, var vi i stand til at finansiere vores nye bil. Så næste gang jeg er på udkig efter en skrotbil forhandler, vil jeg helt klart vælge skrotbil.net når jeg skal have en god skrotpræmien på min næste bil – læs meget mere om skrotbil.nets høje skrotpræmie her.

 

KH Charlotte

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>