Vikarjob var den perfekte løsning for min malervirksomhed

Jeg er efterhånden ved at være en gammel ræv i malerbranchen, hvor jeg har været mester i egen virksomhed i mere end 15 år. Det kan lyde af meget, men jeg er ubeskrivelig glad for mit arbejde, og ikke mindst at drive min egen virksomhed og følge dens udvikling på godt og ondt, dog helst godt selvfølgelig.

Selvom jeg som sagt har arbejdet som maler i mange år, og ikke mindst som malermester, var det først for et års tid siden at jeg fik øjnene op for muligheden ved at få maler vikarer ind til særlige opgaver. I en branche, som den jeg befinder mig i, er min personlige erfaring at mængden af arbejde og større opgaver svinger, som det jo nok gør i flere brancher. Derfor kunne det godt være en udfordring at forberede sig på, hvor og hvornår de store opgaver bankede på døren for virksomheden, men for at komme det til livs fik jeg et tip om at vikar- og rekrutteringsbureauet Viktech, udelukkende beskæftiger sig vikarjobs, hvor Viktech lejer vikarer ud til virksomheder som fx min egen malerbiks. Dette har jeg kun haft stor gavn af, og benytter mig flittigt og tilfreds af mit samarbejde med Viktech. Alle de vikarer, der har lavet opgaver i mit firma, har kun været flinke og kompetente vikarer som kunne levere et godt stykke arbejde. Kan selvfølgelig kun tale af egne erfaringer, men kender flere inden for industribranchen, der også er glade brugere af denne løsning.

Der findes selvfølgelig også andre vikarbureauer som tilbyder vikarjobs inden for håndværkerbranchen, men har simpelthen bare så gode erfaringer med Viktech, at jeg ikke kan se nogen grund til at lave om på dette. De har bare så stor ekspertise inden for håndværkerfaget og des aspekter, og derfor er det nemt at kommunikere fagligt og ramme mine behov som virksomhed. Hvis du som maler vil se mere om rekruttering i Viktech, kan du klikke her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *