Paintball og Lasergames i København på Amager

Leder du efter et fedt firmaarrangement, ideer til polterabend for ham eller hende, eller bare nogle sjove aktiviteter for vennerne og familien? Shoot To Thrill i Kongelunden på Amager er førende i Europa med største paintball- og aktivitetscenter.

På et gammelt militæranlæg har Shoot To Thrill bygget et aktivitetscenter i en skov på 20.000 m2. Et sandt Paintball Paradise for de skydegale, og med inspiration fra det gamle Kongelundsfort, har banerne et autentisk look, der giver en unik stemning for spillerne.

Spil paintball & Lasergames i København

Når du besøger Shoot to Thrill kan du sammensætte en række action games, og selv vælge hvad pakken skal indeholde, og hvor lang tid du vil ”lege”. Prøv bueskydning, rid rodeotyr, spil human football eller lav sumbrydning.

Listen er lang over sjove aktiviteter du kan prøve. Shoot To Thrill er kendt for de fedeste baner til paintball og lasergames, som du kan få lov at spille i din egen lukkede gruppe, eller deltage i event og spille mod andre.

Aldersgrænsen for paintball er minimum 16 år, og er du under 18 år, skal du medbringe underskrift fra dine forældre.

Banerne i Kongelunden

Shoot to Thrill sørger for, at du får en super intens oplevelse, hvor du kommer igennem alle banerne, og får lov at opleve hvert enkelt værn og bygning som er designet og placeret, for at give spillerne det maksimale adrenalinsus, når I løber rundt på banerne, med kuglerne flyvende om hovedet.

Ønsker I at spille lasergames, som også egner sig for de små, får I samme fede oplevelse. Børn og voksne får camouflagedragt hvis dette ønskes, og udstyret er udviklet til det australske militærs laserskydning, og er derfor topmodellerne inden for lasergames.

Events til paintball og lasergames

Hvert år bliver der afholdt flere events, hvor deltagere kan tilmelde sig sammen eller alene. Disse events har typisk et tema f.eks. Halloween, hvor man kan deltage udklædt eller ej. Herudover, er der åbningsspil af eventuelle nye baner osv.

Besøg Shoot to Thrills hjemmeside for at spille paintball og lasergames

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *